BRISKET - Das bekannteste Stück BBQ-Fleisch in den USA.

Brisket (Texas style)

Hoogste kwaliteit rundsvlees van Texas (USDA Prime!!!).

Dit vlees is gemarmerd in de spier wat smaak, sappigheid en malsheid bepaalt.

21 uur gerookt op eikenhout.

Vraag en antwoord in videos:

Hier ziet u hoe ik dit klaargemaakt heb: VIDEO.

Hoe opwarmen? In oven 1 uur aan 120 graden.

Wat kan je doen met wat teveel is: VIDEO.

Hoe gaat u tewerk als u een feestje organiseert.

Passende Soße: salsa "Pico de galo".

Pulled pork (North-Carolina style)

Hoogste kwaliteit rundsvlees van Texas (USDA Prime!).

Dit vlees is gemarmerd in de spier wat smaak, sappigheid en malsheid bepaalt.

21 uur gerookt op eikenhout.

Vraag en antwoord in videos:

Hier ziet u hoe ik dit klaargemaakt heb: VIDEO.

Hoe opwarmen? In oven 1 uur aan 120 graden.

Wat kan je doen met wat teveel is: VIDEO.

Hoe gaat u tewerk als u een feestje organiseert.

Waarom wij goede prijzen hebben: VIDEO. (wij werken artisanaal op grote schaal = goede prijzen.)

Sausage (Texas style)

Hoogste kwaliteit rundsvlees van Texas (USDA Prime!).

Dit vlees is gemarmerd in de spier wat smaak, sappigheid en malsheid bepaalt.

21 uur gerookt op eikenhout.

Vraag en antwoord in videos:

Hier ziet u hoe ik dit klaargemaakt heb: VIDEO.

Hoe opwarmen? In oven 1 uur aan 120 graden.

Wat kan je doen met wat teveel is: VIDEO.

Hoe gaat u tewerk als u een feestje organiseert.

Waarom wij goede prijzen hebben: VIDEO. (wij werken artisanaal op grote schaal = goede prijzen.)

Chicken tighs (Texas style)

Hoogste kwaliteit rundsvlees van Texas (USDA Prime!).

Dit vlees is gemarmerd in de spier wat smaak, sappigheid en malsheid bepaalt.

21 uur gerookt op eikenhout.

Vraag en antwoord in videos:

Hier ziet u hoe ik dit klaargemaakt heb: VIDEO.

Hoe opwarmen? In oven 1 uur aan 120 graden.

Wat kan je doen met wat teveel is: VIDEO.

Hoe gaat u tewerk als u een feestje organiseert.

Waarom wij goede prijzen hebben: VIDEO. (wij werken artisanaal op grote schaal = goede prijzen.)

Pork ribs (Texas style)

Hoogste kwaliteit rundsvlees van Texas (USDA Prime!).

Dit vlees is gemarmerd in de spier wat smaak, sappigheid en malsheid bepaalt.

21 uur gerookt op eikenhout.

Vraag en antwoord in videos:

Hier ziet u hoe ik dit klaargemaakt heb: VIDEO.

Hoe opwarmen? In oven 1 uur aan 120 graden.

Wat kan je doen met wat teveel is: VIDEO.

Hoe gaat u tewerk als u een feestje organiseert.

Waarom wij goede prijzen hebben: VIDEO. (wij werken artisanaal op grote schaal = goede prijzen.)

Beef ribs (Texas style)

Hoogste kwaliteit rundsvlees van Texas (USDA Prime!).

Dit vlees is gemarmerd in de spier wat smaak, sappigheid en malsheid bepaalt.

21 uur gerookt op eikenhout.

Vraag en antwoord in videos:

Hier ziet u hoe ik dit klaargemaakt heb: VIDEO.

Hoe opwarmen? In oven 1 uur aan 120 graden.

Wat kan je doen met wat teveel is: VIDEO.

Hoe gaat u tewerk als u een feestje organiseert.

Waarom wij goede prijzen hebben: VIDEO. (wij werken artisanaal op grote schaal = goede prijzen.)

Adres: Hendrik Thumasplein 33, 1932 Sint-Stevens-Woluwe (Zaventem)

Tel.: 0477 441 322

email: info@AmazingBBQ.be