Bestel kip aan 't spit.

Kies afhaal –of leveringsuur.

Wij hangen kip aan het spit pas als u besteld.

Resultaat: sappige kip en krokant velletje!

Dit gebruiken wij tussen onze hamburgers.

Pulled pork (North-Carolina style)

Premium Iberico varkensvlees uit Spanje, veel marmering.

Varkensschouder:16 uur gerookt op eikenhout, zeer sappig en mals

Hoe opwarmen? Karameliseren op bakplaat, pan of oven.

Vraag en antwoord in videos:

Hier ziet u onze werkwijze: VIDEO.

Wat kan je doen met wat teveel is: VIDEO.

Waarom wij goede prijzen hebben: VIDEO.

(wij werken artisanaal op grote schaal = goede prijzen.)

Brisket (Texas style)

Hoogste kwaliteit rundsvlees van Texas (USDA Prime!!!).

Dit vlees is gemarmerd in de spier wat smaak, sappigheid en malsheid bepaalt.

21 uur gerookt op eikenhout.

Vraag en antwoord in videos:

Hier ziet u hoe ik dit klaargemaakt heb: VIDEO.

Hoe opwarmen? In voorverwarmde oven 1 uur aan 120 graden. (60 graden kerntemp.)

Wat kan je doen met wat teveel is: VIDEO.

Bijpassend sausje: salsa "Pico de galo". VIDEO

Sausage (Texas style)

Met groene jalapeno en cheddar kaas(zeer licht pikant).

Eigengemaakt!

Na 4 uur roken, barst het velletje en de Cheddar kaas loopt eruit!

Vraag en antwoord in videos:

Hier ziet u hoe ik dit klaargemaakt heb: VIDEO.

Hoe opwarmen? In oven 10 minuten aan 120 graden.

Wat kan je doen met wat teveel is: VIDEO.

Waarom wij goede prijzen hebben: VIDEO. (wij werken artisanaal op grote schaal = goede prijzen.)

Chicken tighs (Texas style)

Beter dan geroosterd aan het spit.

Na 4 uur roken.

De huid knettert en de sappen komen eruit!

Heel sappig en mals

Vraag en antwoord in videos:

Hier ziet u hoe ik dit klaargemaakt heb: VIDEO.

Hoe opwarmen? In oven 20 minuten aan 120 graden.

Waarom wij goede prijzen hebben: VIDEO. (wij werken artisanaal op grote schaal = goede prijzen.)

Pork ribs (Texas style)

Iberico varkensribbetjes uit Spanje.

De kwaliteit is zeer hoog, want ze eten:

Olijven, champignons, pinda's, kruiden en vijgen...

Vraag en antwoord in videos:

Hier ziet u hoe ik dit klaargemaakt heb: VIDEO.

Hoe opwarmen? In oven 20 minuten aan 120 graden.

Wat kan je doen met wat teveel is: VIDEO.

Waarom wij goede prijzen hebben: VIDEO. (wij werken artisanaal op grote schaal = goede prijzen.)

Beef ribs (Texas style)

Runderribs uit Texas: USDA prime ribs.

14 uur gerookt op eikenhout.

Vraag en antwoord in videos:

Hier ziet u hoe ik dit klaargemaakt heb: VIDEO.

Hoe opwarmen? In oven 20  aan 120 graden.

Wat kan je doen met wat teveel is: VIDEO.

Waarom wij goede prijzen hebben: VIDEO. (wij werken artisanaal op grote schaal = goede prijzen.)

Picanha steak

Picanha steak uit Texas: USDA.

Wordt gebakken op grill of gerookte op Amerikaanse smoker.

Vraag en antwoord in videos:

Hier ziet u de aansnijding: VIDEO.

Wat kan je doen met wat teveel is: VIDEO.

Warm gerookte zalm

Zalm wordt gekarameliseerd met de rook.

Wij gebruiken fruitpeper (gedroogde en gemalen limoenzesten). 

Wordt opgewarmd op grill, oven of microgolfoven..

Pulled lamb

Lamsschouder 16 uur gerookt op eikenhout.

Vlees valt van been en is uiterst sappig.

Opwarmen en karameliseren in de oven.

Q & A - Vraag en antwoord:

U krijgt van ons bain-marie's mee met gel-vuurtjes wat 4 uur warm houdt.

Echte BBQ wordt warm gerookt, grillen is voor te karameliseren op het einde.

Low & slow BBQ is VEEL sappiger, malser en smaakvoller.

Voorbeeld rundsvlees(brisket) 19 uur warm gerookt op lage temperatuur:

TRAITEUR VAN DEUN BV

Adres: Hendrik Thumasplein 33, 1932 Sint-Stevens-Woluwe (Zaventem)

Tel.: 0477 441 322

email: info@AmazingBBQ.be