BRISKET - Bekendste stuk BBQ vlees van de VS.

Zeer sappig: (wij verkopen enkel de hoogste categorie)

Brisket (Texas style)

Hoogste kwaliteit rundsvlees van Texas (USDA Prime!!!).

Dit vlees is gemarmerd in de spier wat smaak, sappigheid en malsheid bepaalt.

21 uur gerookt op eikenhout.

Vraag en antwoord in videos:

Hier ziet u hoe ik dit klaargemaakt heb: VIDEO.

Hoe opwarmen? In voorverwarmde oven 1 uur aan 120 graden.

Wat kan je doen met wat teveel is: VIDEO.

Bijpassend sausje: salsa "Pico de galo". VIDEO

Pulled pork (North-Carolina style)

Premium Iberico varkensvlees uit Spanje, veel marmering.

Boston butt stuk:16 uur gerookt op eikenhout, zeer sappig en mals

Vraag en antwoord in videos:

Hier ziet u hoe ik dit klaargemaakt heb: VIDEO.

Hoe opwarmen? In voorverwarmde oven 10 minuten aan 160 graden.

De pulled pork liefst niet hoger dan 1 cm spreiden op ovenschotel.

Wat kan je doen met wat teveel is: VIDEO.

Waarom wij goede prijzen hebben: VIDEO. (wij werken artisanaal op grote schaal = goede prijzen.)

Sausage (Texas style)

Met groene jalapeno en cheddar kaas(zeer licht pikant).

Eigengemaakt!

Na 4 uur roken, barst het velletje en de Cheddar kaas loopt eruit!

Vraag en antwoord in videos:

Hier ziet u hoe ik dit klaargemaakt heb: VIDEO.

Hoe opwarmen? In oven 10 minuten aan 120 graden.

Wat kan je doen met wat teveel is: VIDEO.

Waarom wij goede prijzen hebben: VIDEO. (wij werken artisanaal op grote schaal = goede prijzen.)

Chicken tighs (Texas style)

Beter dan geroosterd aan het spit.

Na 4 uur roken.

De huid knettert en de sappen komen eruit!

Heel sappig en mals

Vraag en antwoord in videos:

Hier ziet u hoe ik dit klaargemaakt heb: VIDEO.

Hoe opwarmen? In oven 20 minuten aan 120 graden.

Waarom wij goede prijzen hebben: VIDEO. (wij werken artisanaal op grote schaal = goede prijzen.)

Pork ribs (Texas style)

Iberico varkensribbetjes uit Spanje.

De kwaliteit is zeer hoog, want ze eten:

Olijven, champignons, pinda's, kruiden en vijgen...

Vraag en antwoord in videos:

Hier ziet u hoe ik dit klaargemaakt heb: VIDEO.

Hoe opwarmen? In oven 20 minuten aan 120 graden.

Wat kan je doen met wat teveel is: VIDEO.

Waarom wij goede prijzen hebben: VIDEO. (wij werken artisanaal op grote schaal = goede prijzen.)

Beef ribs (Texas style)

Runderribs uit Texas: USDA prime ribs.

14 uur gerookt op eikenhout.

Vraag en antwoord in videos:

Hier ziet u hoe ik dit klaargemaakt heb: VIDEO.

Hoe opwarmen? In oven 20  aan 120 graden.

Wat kan je doen met wat teveel is: VIDEO.

Waarom wij goede prijzen hebben: VIDEO. (wij werken artisanaal op grote schaal = goede prijzen.)

Adres: Hendrik Thumasplein 33, 1932 Sint-Stevens-Woluwe (Zaventem)

Tel.: 0477 441 322

email: info@AmazingBBQ.be